Pensen que els veïns som tontos?

Al darrer ple de juliol, tot just el dia 27, el nostre portaveu, Ferran Calvera, preguntava a l’ equip de govern perquè no s’ havia anunciat al web municipal i a les xarxes socials, les festes majors de les Pungoles. Tampoc enteníem perquè va autoritzar-se al restaurant obrir el divendres i el dissabte i no pas el diumenge, dia de cloenda de les FM. A tot això es suma el fet que cap regidor de l’ equip de govern va anar a cap dels actes programats els tres dies.

La resposta de la regidora del PDCat va ser que la Presidenta de l’ AAVV, Mar Rabassa, no havia enviat el programa a l’ ajuntament fins els dijous 20 de juliol, el dia abans de començar la FM. La veritat ha resultat ser un altre. El dia 14 de juliol, una setmana abans del començament de les FM de les Pungoles, va enviar-se el programa al Patronat, i el mateix dilluns dia 17 a tots els regidors del govern i també en especial a la Mònica Ribalta, encarregada de la comunicació i de la web i xarxes socials. Per tant, de manera descarada, van mentir al Ple de dijous, i no van voler assumir la veritat. Aquest ajuntament, amb aquells que no combreguen amb ells, els posen una creu i els marginen i ignoren, i de retruc als veïns que representen. Aqui teniu els correus que demostren qui deia la veritat.

FM Pung Programa

Cartell FM Pungoles

Programa MR FM Pung

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment