Mesures per evitar okupacions a Alfou.

Fa un parell de setmanes, l’ alarma de la casa del c/ Magnòlia, propietat d’ un banc va posar en alerta la policia local i als mossos, que en una ràpida actuació van poder evitar-la. Afortunadament, la propietat ha decidit posar cartes en l’ assumpte i ha instal·lat recentment una porta anti okupes a l’ accés principal. Havent parlat amb la immobiliària que gestiona la venda de la casa, ens van dir que els constants intents d’ ocupació de la vivenda, i la prolongada absència de gent que hi visqui de manera legal, està produint un deteriorament general i progressiu d’ aquesta. Lamentablement, això és un peix que es mossega la cua. A menys manteniment, menys valor, i a més degradació de l’ immoble, més complicat és trobar compradors.

Porta blindada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afortunadament, la casa en qüestió ja comença a tenir elements que poden impedir una ocupació fàcil i immediata. Les alarmes, càmeres i la porta blindada fan que els okupes busquin cases més fàcils d’ ocupar. Considerem que fora bo, que la resta de vivendes abandonades tinguessin com a mínim aquest sistemes de protecció.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment