Cotxe robat a Can Miret.

El passat dia 2 de novembre entre les 20 i les 21.00h van entrar a robar al C/ Fontalva nº 16. Van agafar les claus d’ un dels cotxes aparcats al garatge de la vivenda, aprofitant que els propietaris havien sortit.

Les cases a tocar del perímetre i del bosc, son més accesibles als lladres ja que no hi ha tanta iluminació i tenen un accés fàcil i discret. Malauradament, el programa de videovigilància va a pas de tortuga, i els efectius de la policia local han disminuit des de octubre en 4 efectius, de manera que la igilància se’n resenteix.

Us posem una foto del vehícle per si pot ajudar als nostres veïns a trobar-lo el més aviat possible.

cotxe robat

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment