Carretera interior d’ Alfou a SAV. Qüestions que se’ns plantejen.

Com sabeu, a petició del PUSA es va pintar la mitjanera del camí d’ Alfou a Sant Antoni, i com és de rebut vàrem agraïr a l’ Ajuntament haver recollit la nostra proposta. Ara bé, no s’ hagués pogut fer millor? La pintura utilitzada no és amb microfibra, es a dir reflectatnt, de manera que de nit no es veu bé,  malgrat no tenir l’ obligació de traçar línees continues en les zones de prohibició d’ avaçament, hagués estat millor fer-ho en aquells llocs on avançar altres cotxes és perillós. ( i no son pocs). Entendriem que no s’ hagués fet la ratlla continua si al menys hi haguessin senyals de prohibit avançar, però tampoc n’ hi han. Per aquesta raó, les demanarem amb caràcter immediat.

carretera alfou 2018

Comparteix

1 Response

  1. Crec que si la calçada no es lo sufucientment ample, no es te la obligacio de pibtar, de fet, si es pinta només marca el mitg de la mateixa. La linea continua no te sentit ja que el trepitjarla no es punitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment