Neteja equipaments públics.

El servei de neteja dels equipaments públics inclou els edificis de l’ escola, la biblioteca, el Patronat, el Casal d’ Avis, la Rectoria d’ Alfou i el local de les entitats. Sols la neteja de l’ escola costa 4.600 eur al mes, i el total, ronda els 100.000 eur anuals. El contracte amb l’ empresa que presta el servei, és molt detallat i obliga a netejas molt exhaustives de portes, radiadors, marquesines, labavos, etc. El problema és que no sempre es fa com marquen les condicions tècniques. L’ ajuntament n’és conscient i de fet ja ha encetat dos procediments sancionadors per manca de compliment del servei. Aquí teniu el vídeo del ple on ho vàrem denunciar.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment