Obres d’ asfaltat a Alfou.

Treballs de millora en el paviment de Sant Julià d’Alfou

El mes passat van començar les actuacions d’adequació previstes que van tenir una durada aproximada de 7 dies.

Les obres consistien en la la reposició de paviment asfàltic a zones malmeses i l’àmbit d’actuació per als treballs de manteniment de les calçades és a l’entrada a la urbanització, concretament, a l’avinguda Alfou, entre el núm. 1 i el núm. 17 i a l’avinguda Llinars fins a l’alçada del núm. 11 i 12. Aquesta actuació s’emmarca dins de les millores previstes des de la Regidoria d’Urbanitzacions.

Durant l’execució de les obres, tot i que es prendran totes les mesures possibles per a minimitzar les molèsties, pot haver-hi talls puntuals, amb pas alternatiu de vehicles, així doncs es regularà el trànsit.

Els trams asfaltats han estat consensuats amb l’ mEntitat de Conservació i dins d’ un projecte més ampli per tal d’ avançar en les obres d’ arranjament de tota la urbanització. S’ ha acordat tanmateix tenir una reunió amb la Junta d’ Alfou per tal de fixar les inversions de cara als propers 4 anys atenent a les demandes dels veïns de cara a una futura recepció.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment