Fallida de la xarxa elèctrica a Alfou.

Cap a les 12:00h del dia 19 d’ abril, gran part d’ Alfou es quedava sense llum, sembla que una de les fases va saltar. La tensió del corrent en algunes llars arribava amb menys intensitat i força. Cap a les 18:00h els carrers Ginesta, Mimosa o Freixe també es quedaven sense llum. L’ avaria que inicialment havia de ser reparada en 1 h , ja feia 6 que durava. Els veïns trucaven a Fecsa Endesa però cada resposta donava una hora diferent de quan seria reparada l’ avaria. Finalment a les 21:30 tornava la llum, a alguns carrers no obstant la llum no va arribar definitivament fins l’endemà.
Les baixades de tensió i les apagades de llum els dies de pluja o vent son freqüents a Alfou degut a que el cablejat és aeri. El problema és el cost de soterrar-lo, ja que implica una obra civil important. Caldrà pensar si recepcionem la urbanització si solucionem aquest problema d’ una vegada.

Postes ventada Pungoles

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment