Okupacions: seguim molt preocupats.

El tema de les ocupacions és un tema que preocupa molt als veïns, sobre tot a les urbanitzacions. Ens agradaria que des de l’ Ajuntament és dones una resposta més efectiva als veïns sobre aquest tema. Caldria establir unes taxes especials per a les cases en mans dels bancs que estan desocupades i que malgrat demanar-ho reiteradament, segueixen en molts casos sense que es posin elements de protecció que evitin l’ entrada a les vivendes. Darrera de les ocupacions hi ha un negoci de màfies que es dediquen a canviar els panys de les cases per després vendre’ls als futurs ocupes. Tenim lleis que faciliten vivendes socials, que la pròpia llei permet expropiacions temporals i beneficis per reconvertir aquestes vivendes per a ús social.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment