El Nou 9 recull la queixa de l’ AAVV i del PUSA en relació al restaurant de les Pungoles.

Aquest divendres el diari local El Nou 9, recollia les manifestacions de la Presidenta de l’ AAVV de les Pungoles, Mar Rabassa,  del portaveu del PUSA, Ferran Calvera i del regidor de Promoció Econòmica ( CiU ), Manel Marquez sobre l’ estat actual i futur del restaurant La Terrassa de les Pungoles. Certament el restaurant patia deficiències que ja estaven recollides en un informe tècnic fet pels serveis municipals des del mes de juny, aquestes mancances no van ser solucionades, però tampoc eren d’ embergadura important. PUSA va donar recolzament a la decisió de rescindir el contracte amb els arguments que va donar-nos l’ ajuntament per entendre que s’ havia de tornar a fer les coses, però aquesta vegada de manera correcte. Altra cosa és que després d’ insistir des de novembre de l’ any passat que les deficiències en matèria de salubritat i normativa contra incendis fossin corregides, de manera que una nova concessió pogués fer-se el més aviat possible,tot segueixi igual. Han passat 4 mesos i res s’ ha fet, passivitat absoluta dels responsables municipals i llargues a les nostres preguntes sobre la qüestió ( en la mateixa línia que les respostes donades a l’ AAVV ). El temps se’ns ha tirat a sobre i la gran solució per donar servei als veïns és que malgrat el restaurant no funcionarà, posaran unes màquines expenedores de begudes i cacauets. També ja fa més d’ un mes, quan veiem que la situació s’ allargava i res es feia al respecte, una empresa de restauració de St Antoni va oferir-nos la instal·lació d’un quiosc temporal on podrien vendre’s begudes, entrepans i menjar cuinat durant els mesos d’ estiu. La proposta va ser traslladada per PUSA i la Presidenta de l’ AAVV a l’ ajuntament, però sembla que la resposta de la instal·lació d’unes màquines en lloc d’ un veritable servei de rebosteria ha estat l’opció triada. Esperem que recapacitin i que en el 50 aniversari de la nostra urbanització, la solució sigui més adequada amb allò que els veïns demanen.

El Nou 9 restaurant 2017

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment