Projectada una Rotonda a la carretera de Cànoves.


La Diputació de Barcelona ha acceptat les principals al·legacions presentades per l’Ajuntament de Cardedeu i ha incorporat la construcció d’una quarta rotonda al projecte de millora integral de la carretera de Cànoves (BV-5108).
Aquesta rotonda, que permetrà millorar la fluïdesa i la seguretat d’una zona molt transitada per vehicles agrícoles.
Aquesta rotonda se suma a les tres ja projectades i que es construiran a les interseccions que donen accés a les urbanitzacions de les Pungoles i Ca l’Esmandia, així com al punt on es troba amb la BP-5107.
La remodelació total de la carretera de Cànoves inclou el tram comprès entre la rotonda de la plaça de la Porta oberta de Cardedeu i la intersecció amb la carretera de Cànoves a Sant Antoni de Vilamajor (BP-5107). A més de les rotondes, el projecte definitiu contempla l’ampliació de la calçada fins a 7 metres, l’adequació dels revolts per fer-los més segurs, la millora de les proteccions i la senyalització, i la integració ambiental.

Noticia extreta de Les Pungoles Opina i Viu.
Publicat a la web de l’Ajuntament de Cardedeu

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment