Perd la transparència, perd el ciutadà.

Declaracions  Lera i Alcaldessa comissió investigacioEl passat dimecres dia 23 de desembre, el nostre municipi va semblar-se molt als tipics municipis on el PSOE i el PP han governat durant els 35 últims anys. Us partidista del poder, control dels mitjans de comunicació públics i piconadora de les majories absolutes. L’ ética, els principis i la transparència fa temps que ja no campen pel nostre municipi. Un nou país?. No, més aviat el de sempre.

Plens a les 13.00 h en dia laborable o a les 8:00 del matí, facilitant la participació.

Propostes de millora dels pressupostos tombades en 10 minuts, sense debat ni esmena possible, sense invitació alguna a participar-hi.

Homenatges a regidors afusellats pel franquisme que no s’ anuncien als webs de l’ ajuntament ni al del propi partit al que van pertànyer per no crear male maror amb els que manen.

Celebració del Nadal amb els empleats públics i regidors al poder, però sense fer-ho extensiu als de l’ oposició.

Pactes que mentre s’ estan negociant s’ anuncien als diaris amb encaixada de mans inclosa.

Anuncis al web de l’ ajuntament on es falseja absolutament i sense rubor el que l’ oposició ha presentat en el si del Ple.

I com a colofó, impedeixen que els veïns sàpiguen la veritat en un tema tan important com el dels informes falsos de la policia local. No volen saber qui els va ordenar, a instàncies de qui i per què. Prefereixen carregar el mort a l’ agent que ha estat cap de turc de tot això, i a més mentint a l’ afirmar que estaven d’ acord amb crear una comissió d’ investigació per aclarir el tema, tal com mostra el retall de premsa. Molta VERGONYA!!!!

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment