Carta d’ un veí de les Pungoles sobre els residus.

Punt Emergencia BM 2015El meu nom és David Brau i sóc veí de Les Pungoles des  d’ara ja fa uns deu anys.

Des que visc aquí, he anat veient com la urbanització ha anat quedant cada vegada més deixada i com l’Ajntament una vegada darrera l’altre ha fet tots els possibles per no fer-hi res ni invertir-hi quantitat alguna. Més enllà, això sí, d’aquesta zona esportiva que veiem cada cap de setmana o cada estiu invadida per tota mena de gent (que ve del poble i també no del poble) que, com no és a casa seva, la tracten de qualsevol manera.

La darrera sorpresa és la retirada dels contenidors de la zona d’aparcament annexa a la zona esportiva, sota l’excusa de suposats actes vandàlics.

I com no hi han d’haver actes vandàlics si la policia local ni treu el nas per la urbanització. I aprofitant l’avinentesa, val a dir que la seva presència ajudaria bastant a frenar la quantitat de robatoris que s’estan perpretan a les vivendes.

Vull expressar el meu pensament en quan que aquest Ajuntament, aniria essent hora que comprengués el deure que té, com a servidor i administrador de recursos públics, que a la ciutadania se l’ha d’atendre, amb igualtat de condicions, i en revertiment de les contribucions que aporten (LRHL), enlloc de deixar-la abandonada. Cal cumplir amb el deure que té l’Ajuntament envers els seus ciutadans i no amagar el cap sota l’ala.

Per tant, si hi han actes vandàlic a la urbanització, el que cal fer és habilitar més vigilància a fi de dissuadir-los, enlloc de retallar més serveis encara. ¿Dic que la pujada de l’IBI per quelcom a de servir, no?

Tanmateix, voldria que em diguèssin quin és el contenidor de resta i d’orgànica de  que disposo més aprop de casa, per a situacions d’emergència, com podia  tenir fins ara.

Agrairé que aquest escrit pugui ser llegit personalment per les autoritats que consten en el seu encapçalament.

David Brau

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment