Dades de visites al web del PUSA del mes de març.

Les dades del mes de març de 2011 son fins ara les millors dels darrers 5 mesos que el web es operatiu. Si això sumem l’ increment de amics del facebook podem ser força optimistes pel que fa a la marxa del nostre projecte.
Hem tingut una mitjana de 41 visites per dia, la qual cosa suposa un increment del 40% respecte del mes de febrer.
El nombre d’ accessos per dia ha estat de 550, un 12% més que el del mes anterior i quasi un 50% més respecte de Novembre de l’ any passat.
Hem tingut 1.114 visites, un record absolut per al PUSA, la qual cosa implica un augment del 32% respecte de febrer.
Aquesta pàgina mai ha estat una pàgina d’ informació política , si no que hem tractat de convertir-la en un referent, un punt de trobada per a tots els veïns on puguin de manera ràpida trobar la informació i les notícies que ocorren a les nostres urbanitzacions.
La notícia més visitada ha estat la titulada “pals a les rodes” amb un 30% de les visites i la segona amb un 5% la de la gent del PUSA.
Moltes gràcies a tots per el vostre suport. Seguirem trevallant per fer d’ aquesta pàgina un punt d’ informació per a tots el veïns de les urbanitzacions.
Ara, a aconseguir arribar als 100 amics al facebook.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment