El diari El 9 Nou recull la moció presentada per PUSA per obrir aquest estiu les piscines de Pungoles.

El diari vallesà El 9 Nou es feia reso de la moció presentada pel PUSA per tal d’ impedir que el Govern de SAV no obrís les piscines municipals de Pungoles. Tal com diu la noticia, PSC es va abstenir, ERC va votar a favor i en contra al mateix temps, i els dos regidors de Junts van votar a favor de la nostra moció. Malgrat des de PUSA es va buscar, els dies abans del ple de dijous, una resposta conjunta de tota l’ oposició, excepte la representant del PSC la resta no van contestar en cap sentit, de manera que PUSA va decidir presentar la moció en solitari.Considerem que l’ argument econòmic no justifica el tancament de les úniques piscines públiques de les urbanitzacions, més quan els ingressos del darrer any van ser de 83.000 eur i per tant no van ser deficitàries. Els costos de les dues piscines municipals va ser a l’ any 2023 de 53.000 eur d’ acord amb l’ estat d’ execució del pressupost municipal.

El proper dijous 13 de juny hi ha convocat un ple extraordinari, que fa pensar que serà per aprovar el crèdit extraordinari per poder contractar els socorristes i conserges indispensables per reobrir-les. Agraïm a l’ equip de govern que s’ hagi donat tanta presa per tal que les piscines obrin el més aviat possible.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment