No hi haurà cicle de concerts a les urbanitzacions aquest estiu de 2024.

Des de PUSA es va fer una aposta clara per portar la cultura i la música a les urbanitzacions. Des del 2022 i fins 2023 es van organitzar concerts cada cap de setmana del mes de juliol  tant al núcli com a Alfou. La idea que teniem des de la regidoria de cultura i la de urbanitzacions era la de fer de la Rectoria d’ Alfou un punt de referència musical per a les urbanitzacions. DE fet els concerts van tenir molt bona acollida, i varem rebre felicitacions de regidors de municipis veïns per la iniciativa.

Lamentablement, tots els concerts que abans es fèien a la urbanització han estat suprimits i al 2024, durant el mes de juliol, la totalitat dels concerts es faran al núcli urbà, concretament al parc de Can Sauleda. Podria pensar-se que era una decissió fonamentada en l’ estalvi, però no ha estat així, no és que s hagin suprimit els concerts de les urbanitzacions, és que directament s’ han traslladfat al poble.

Fins que PUSA era al govern, els divendres del mes de juliol els concerts es fèien a Can Sauleda i els dissabtes a Alfou, ara els dos dies es traslladen al poble. Que no ens enganyin i diguin després que les piscines es tanques per estalviar, perquè no sembla que sigui aquesta la raó. Està clar que hi ha una voluntat política d’ esborrar del mapa tota activitat esportiva, de lleure o cultural a les urbanitzacions.

Al 2023 4 concerts programats a Alfou i 5 al núcli, al 2024 cap concert a les urbanitzacions i 9 al núcli.

Sense comentaris…..

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment