ERC i CDC vota en contra de la Comissió d’ investigació.

ERC i CDC va votar NO a la creació d’ una comissió d’ investigació pel cas dels informes alterats de la policia local de SAV. Malgrat inicialment s’ havien mostrat d’ acord amb els dos grups de l’ oposició finalment van des dir-se i la van rebutjar. PUSA considerem que la policia de SAV no pot quedar tacada com una policia que falseja els informes que els veïns demanen, i que en tot aquest assumpte el policia comdemnat ha estat un cap de turc que ha salvat el cap a algú de més amunt.

Declaracions ERC i CDC Comissio Invest

La vanguardia Digital Comissio Investigacio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment