Entrades de camions a Alfou, quin desgavell.

Desgavell amb la senyalització de camions a Alfou. Fins a tres tipus de limitacions en el tonatge de camions hi podem trobar a Alfou segons l’ accés que utilitzem per entrar a la nostra urbanització. Des de Cardedeu, per l’ Avda del Bosc hi ha un límit de 15 tm, el mateix que des de l’ entrada per Can Boatell, si entrem per Llinars, la limitació es redueix fins les 7 tm, i si accedim des de la dracera d’ Alfou ( Camèlies/ Mirador ) la limiyació és de 5,5 tm. Després passa el que passa, que sovint ens trovem camions perduts dins la urbanització fent giravolts impossibles i fent malvé el paviment dls nostres carrers. PUSA entrarà una instància per tal d’ ordenar el pas de camions de manera racional, permetent únicament el pas de vehícles pesants autoritzats expresament i limitant fins a les 3,5 tm el pas de la resta de vehícles a tota la urbanització.

mapa Alfou tm camions

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment