Resum ASSVV d’ Alfou 2018

Divendres 28 d’ abril a les 19:30 h va tenir lloc l’ Assemblea de veïns d’ Alfou, amb una assistència d’ uns 50 propietaris.

Abans de donar començament a l’ Assemblea propiament dita, el regidor de participació ciutadana de l’ Ajuntament, Manel Marquez, va aclarar dubtes i qüestions plantejades pels veïns. Destaquem les més importants en aquest breu resum:

1ª Els veïns de manera molt generalitzada van queixar-se de la manca d’ implicació de l’ ajuntament en els temes de la urbanització, com per exemple la manca d’ actes culturals i lúdics a les urbanitzacions. També va haver queixes respecte la manca de neteja de les parcel·les, franja forestal i rieres, però el regidor va manifestar que en els dos darrers casos era un tema de l’ ACA I de la Diputació.

PUSA va introduïr el tema del pas de camions per la urbanització, assenyalant la incongruència de tenir 3 limits de tones diferents a les quatre entrades d’Alfou.

El regidor de l’ ajuntament va assegurar que la recepció de la urbanització a diferència de les Pungoles, tindria un cost molt més baix pels veïns, sense concretar res més.

També va haver queixes de la Junta per la manca d’ informació per part de l’ ajuntament, de resposta a les demandes i de la burocràcia en la ressolució del temes pendents.

Va parlar-se dels morosos i dels passos a fer per garantir el cobrament i aixemplar els diners en compte ( uns 700.000 ) per fer front a les obres de recepció.

Finalment els organitzadors de FestaAlfou van queixar-se que el seu relleu no ha donat lloc a cap assossiació que segueixi amb l’ activitat de FestaAlfou, de fet, Festes d’ Alfou ( que son qui van agafar el relleu ) van dimitir, quedant únicament dues persones al càrrec. No vàren explicar-nos les causes de la dimissió ni tampoc el motiu que FestAlfou deixés l’ organització dels actes lúdics i festius.

AV Alfou 2018

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment