Modificacions del Servei de Transport a Demanda. TAD

Des de la supressió del servei de bus Sagalés ) a les urbanitzacions, va implementar-se en substitució d’ aquest, un servei de transport a demanada mitjançant un taxi específic per unir el nucli i les urbanitzacions. Aquest servei permetia recollir i retornar els veïns a uns punts concrets a cada urbanització i poble per part del taxista un cop feta la reserva el dia d’ abans.

Des de PUSA sempre hem pensat que el servei devia ser millorat ja que l’ existència dels pocs punts de recollida feia que les parades quedessin molt lluny dels habitatges dels possibles usuaris.

Recentment a l’ Ajuntament de SAV hem estat treballant per fer més accessible el servei, ampliant els punt de recollida i apropant-los a diferents llocs més propers a tots els veïns. Així doncs els punts de recollida han passat d’ 1 a les Pugoles a 7, d’ 1 a Can Miret a 5, de 2 a Alfou a 10, s’ha modificat el punt a Can Vila i afegit els que Sant Pere de Vilamajor ha considerat oportuns dins el seu terme municipal i al poble s’ han ampliat d’ 1 a 3 amb una nova parada al Centre de Salut.

Esperem que amb aquesta ampliació més veïns puguin beneficiar-se del servei al fer-lo més assequible i proper.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment