Obres a Alfou.

El dia 31 de gener uns operaris de DEUMAL penjaven uns cartells anunciant que els dies 1 i 2 de febrer s’ iniciarien les obres de condicionament i millora de l’ asfaltat de l’ Avda d’ Alfou i del C/ Desmai. Per desgràcia ningú de l’ Ajuntament ens va informar de les obres, ni tampoc la Junta d’ Alfou ( malgrat saber que es farien les obres ) tenia cap noticia de la data d’ inici d’ aquestes. Demà dia 2 està previst que acabin les obres. La partida de despesa era d’ un romanent de la part de la subvenció de l’ any passat que pujava uns 42.000 eur, segons ens ha informat la pròpia Junta d’ Alfou.

Fa uns quants mesos, a instància nostra  va crear-se per part d’ ERC  un grup de whats app per tal que els regidors tinguessim informació puntual de les coses que es fèien al municipi. ( obres, accidents, delictes, etz ). Sembla ser que no hi ha hagut cap voluntat des de CiU per què el grup de whatsapp fos operatiu. Una llàstima.

Obres Alfou

Afortunadament

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment