Inauguració de la biblioteca de Can Miret.

El passat divendres 21 de maig es va inaugurar la Biblioteca del local de l’Associació de veïns i veïnes de Can Miret.

Els veïns que ho dessitgin podran demanar directament a la nova biblioteca aquells llibres que volguin llegir i que no hi siguin al fons de la pròpia biblioteca, de manera que la biblioteca de Can Miret s’ encarregarà de fer la petició i un cop rebut el llibre la persona que l hagi demanat podrà recollir-lo allí mateix.

La Biblioteca romandrà oberta el primer i tercer dissabte de cada mes d’11 a 13 h.                                                                                                                                                      L’alcalde, Raül Valentín i del Valle, i el regidor d’Urbanitzacions, Ferran Calvera Cabeza, van assistir a l’acte juntament amb la junta de l’AVV de Can Miret i el veïnat de la zona.

També es va inaugurar aprofitant ll’ acte inaugural,  l’exposició de fotos “L’Alzina solitària”, gràcies a les instantànies exposades pels veïns i veïnes: Belén Gurrea, Rosa Mª Gonzalvo, Arnau Salat, Eduard Garcia, Jaume Salat i Tonit Carvajal.

 

Esperem que el nou local de l’AAVV que va ser condicionat l’ any pasat sigui un punt de trovada dels veïns de Can Miret i que poc a poc les urbanitzacions tinguin també participació en la vida cultural de SAV.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment