Arranjant les voreres de Can Miret.

Publicava el web d el‘ Ajuntament que s’ han iniciat les obres de millora del paviment de les voreres de la urbanització de Can Miret: 35.000 eur d’ inversió, i 1000 m quadrats substituïts.

Perfecte, ho celebrem i aplaudim, però demanem que les inversions a Can Miret no es limitin a un rentat de cara. Hi ha molts carrers amb mal estat, paviment trencat, rajoles de diferents tipus i colors, parcs poc cuidats, etc. Una inversió de 35.000 euros és molt poca cosa dins un pressupost de 5.000.000 d’ euros que te l’ ajuntament. Caldria repantejar-se un pla de inversions contínues a llarg termini per a la urbanització, i més tenint en compte que Can Miret va ser recepcionat fa ja uns quants anys. Ens consta que el President de l’ AAVV de manera reiterada i ferma, demana als Plens i a les reunions que manté amb els regidors de govern, que es facin aquestes inversions. Nosaltres seguirem donant suport als representants dels veïns per tal d’ aconseguir una distribució justa dels recursos municipals i ens agrada força copsar que cada cop hi ha més veïns que no es resignen a ser tractats com a veïns de segona, pagant impostos de primera.

voreres Can miret2

 

Voreres Can Miret

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment