Club de Handball a Alfou 1982.

DibujoEl 20 de maig de 1982, Julian Suay i Jaume Bellús fundaven el club d’ Handball Sant Julià d’ Alfou, amb poc més de 300 socis i amb un pressupost integrament a càrrec dels veïns d’ Alfou i dels socis, aquest equip va arribar a 2a divisió a la lliga espanyola. Tot una proesa per un club tan modest. El club va arribar a fitxar a Francisco Valera com a entrenador. Malauradament desconeixem com va acabar el somni esportiu, però dona idea de la força de la gent que vivim a les urbanitzacions, que sense suport de l’ ajuntament va aconseguir portar tot un equip de jugadors amateurs fins la divisió de plata del balonmano espanyol.

Tret del Web http://vilamajor.blogspot.com.es/

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment