Miren Etzexarreta a Alfou.

Xerrada Miren Etzexarreta a Alfou

El passat dia 17, al local social de La Rectoria, la catedràtica d’ economia aplicada de la UAB, Miren Etzexarreta va fer una xerrada col·loqui sobre la situació actual de la crisi monetària i les seves possibles repercussions a les economies de les families.

La xerrada va ser un èxit de públic, amb més de 200 persones reunides, van assistir-hi regidors de  Llinars, Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, mestres de l’ escola Joan Casas, així com nombrosos  veïns del poble i de  les urbanitzacions.

Miren  va exposar amb claredat i paraules entenedores, els orígens de la crisi, les seves causes i els efectes per a les famílies i governs de la zona euro. Va manifestar també el seu optimisme davant la reacció de la ciutadania, posant com exemple el propi èxit de públic dels actes organitzats a Cardedeu i a Alfou.

No sempre podem gaudir a Sant Antoni  de la presència  de persones tan notòries com la Miren, que de manera gratuïta i desinteressada ens fan partícips de les seves opinions i coneixements. Malauradament, cap representant del govern de Sant Antoni va tenir el detall de desplaçar-se a Sant Julià d’ Alfou per tal de saludar-la i agrair li la seva visita.

Felicitem la gent d’ Àgora Vilamajor per la iniciativa i l’ èxit de la convocatòria i els animem a organitzar més actes com el del dimecres.

Comparteix

2 Responses

 1. Compte! la ponent es diu Miren Etxezarreta, no Lucien i és catedràtica emèrita a la UAB, no a la UB. Només per a què ho tingueu en compte, una errada la pot fer qualsevol 🙂

  Moltes gràcies a PUSA per donar suport a aquest tipus d’iniciatives que ajuden a fer aquest poble una mica més ric culturalment i que propicien el debat sobre temes que afecten a tots i a totes. Crec que tothom va sortir satisfet de l’acte, havent après una mica d’economia i entenent una mica més la situació social-política-econòmica actual.

  • Gràcies per corregir-nos. Ja hem escrit bé el nom de la Miren.
   Agraïm les teces paraules, però qui realment va portar l’ esforç organitzatiu de la xerrada va ser Àgora Vilamajor, nosaltres vàrem recolzar-los fent-ne publicitat, demanant informació sobre la manca de disponibilitats de locals, i fent la bustiada per Alfou , però la gran tasca va se obra de un grup de veïns anònims anomenats indignats de Vilamajor.
   Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment