El Pou de l’ Avda Cardedeu (Alfou)

Les obres del Pou que ha de subministran-se aigua ja van acabar el passat més d’ abril, sembla que per problemes amb Sorea i els preus ofertats per col·locar la bomba de bombeig i la instal·lació de canonades fins la xarxa principal, no s`ha posat en funcionament per el moment. La Junta ens ha informat que van estar tractant amb aigües de Catalunya per tal de obtenir una oferta millor. Finalment s’ ha arrivat a un acord amb Sorea i sembla ser que el Pou finalment entrarà en funcionament avanç que acabi l’ any. El pou produirà 13m cúbics d’ aigua al dia, amb la qual cosa quedarà cobert tot el consum d’ aigua d’ Alfou. (Juntament amb el Pou del molí )

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment