Revetlla de Sant Joan: Molt de compte.

Incendi Avda del Bosc 2012Fa tres anys, al mes de agost, la pineda de l’ Avinguda del Bosc, a tocar entre Sant Julià d’ Alfou i Cardedeu va patir un petit incendi. Avui dia, encara son visibles els seus efectes. La sort i una ràpida intervenció dels bombers van evitar que la urbanització d’ Alfou fos una gran torxa en flames. Des de el PUSA us volem demanar responsabilitat, cura i seny a l’ hora de encendre coets els dia de Sant Joan o Sant Pere. Moltes cases, veïns i bens estan en joc. Sigueu-ne conscients i preneu les mesures de seguretat pertinets. Feu cas als bans municipals que hi ha penjats al web de ‘ ajuntament.

Gràcies.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment