Visca la lliberat d’ informació.

cartells arrancats

Algú de SAV no vol que la gent sàpiga que PUSA organitza aquest divendres una xerrada per informar els veïns del preu de la factura de l’ aigua. Els cartells que havíem col·locat han estat arrancats reiteradament del lloc on van ser penjats.

D’ altra banda, PUSA ha convidat a la Junta de  Les Pungoles a participar-hi, amb un representant, però a dia d’ avui no hem rebut resposta, esperem que al llarg del dia d’ avui ens comuniquin quelcom, a fi i efecte que ens informin de com és van negociar els contractes amb la companyia d’ aigües. En qualsevol cas PUSA seguirà endavant amb el seu projecte per tal que la ciutadania de Les Urbanitzacions sàpiguen perquè seguim patint aquests greuges comparatius amb el poble.

Recordeu, el divendres 17 d’ octubre a les 19:00h  al restaurant de Les Piscines de Les Pungoles, xerrada sobre el preu de la factura de l’ aigua.

Us esperem!!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment