Qui te raó?

 

Publicava ahir el diari digital BaixMontseny.info la noticia de la reunió del PUSA amb l’ equip de govern de Sant Pere de Vilamajor, i posava en boca de l’ alcalde (Sr. Artalejo) les següents afirmacions:D’aquesta manera desmenteix la informació publicada pel PUSA on es diu que l’Ajuntament es farà càrrec del 10% del cost. En aquesta mateixa informació el PUSA reclama més contribució per part de l’Ajuntament “l’esforç hauria d’ estar més repartit, no recaient quasi exclusivament en els veïns”. Martí Artalejo també desmenteix el Partit de les Urbanitzacions quan diu que el cost de les obres serà de 9 milions d’euros.”

PUSA no entrarà a discutir sobre qui diu la veritat i qui no, però volem manifestar que el to, les formes i les maneres que la noticia publicada al web del PUSA tenia, eren clarament d’ agraïment per el temps que ens van dedicar els regidors presents, de satisfacció per haver-nos respòs totes les  preguntes i els dubtes, i per la cordialitat de la trobada. No teníem, ni tenim cap motiu, interès o profit per treure un rendiment polític de la trobada. PUSA no s’ha  presentat a les eleccions de Sant Pere, ni te cap intenció de fer-ho. Simplement vem fer un resum d’ allò que es va parlar. Si ho varem entendre malament, sols cal un aclariment per part de l’ ajuntament de Sant Pere. Sols els demanem resposta a dues preguntes:

1º Quin cost total tindrà l’ obra d’ urbanització de Les Pungoles?

2º Quina part percentual sobre el cost total assumirà l’ Ajuntament?

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment