Reunió amb el Regidor de medi ambient i PUSA.

Ahir a la tarda, el nostre regidor (PUSA) Israel Sugrañes, va reunir-se amb el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, per tractar el problema dels contenidors de residus del passeig de Montnegre. En aquesta reunió es va expressar el descontent dels veïns pel to agresiu de la carta i es van plantejar alternatives a la retirada total del punt de recollida actual.

Es va posar sobre la taula la possibilitat de ficar càmeres de vigilància (que ja està funcionant al nucli urba, amb les primeres sancions en marxa que van ser mostrades en la reunió, amb les fotografies pertinents). També es va comentar l’opció de diversificar els punts de recollida entre Can Miret i Les Pungoles, i aïllar millor física i visualment l’actual per dificultar l’incivisme. També es van valorar diferents punts de recollida al actual, que perjudiquin menys als veïns.

També es va manifestar, que es disposen de vídeos que mostren com el vehicle de neteja de la brigada, no passa correctament per tots els carrers obligant a escombrar als veïns.

Se li va traslladar el descontent actual amb la Tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament, pel treball tècnic i seguiment de la problemàtica actual, i el control de la feina del servei de neteja, que tantes queixes ha suscitat.

Amb tot això, el regidor de Medi Ambient de CIU, ha sol.licitat paciència fins a principis d’octubre, quan va afirmar, es pendrien les mesures que es valorin més correctes davant d’aquest problema insostenible, i després d’un anàlisi exhaustiu in-situ.

Esperem que les converses i propostes, donguin un fruit adequat, i els terminis parlats de millora siguin respectats, per la millora del nostre munucipi. En aquesta direcció avui mateix hem entrat al Registre de l’ Ajuntament una Proposta de Resolució per tal de buscar solucions al problema plantejat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment