Festes Major de Sant Julià d’ Alfou 2011.

Aquest divendres comencen les Festes Majors d’ Alfou i com no podia ser d’ altra manera, PUSA hi serà present organitzant com ja va fer a Les Pungoles, un dels actes programats.

Malgrat no figurem com a patrocinadors ni organitzadors de la concentració de cotxes clàssics ( la Junta de Propietaris va negar-se a posar el logotip del PUSA com a part dels organitzadors ), nosaltres hem volgut participar de totes maneres, encara que sota l’ anonimat de les persones que ho han organitzat.

Les raons que ens van donar per negar-nos figurar com uns dels patrocinadors va estar el fet de no voler polititzar l’ Entitat de Conservació. Naturalment hem acceptat la seva decisió, i fins i tot la compartim, encara que no entenem que no es considerés també una forma de polititzar la Junta, el fet que un dels seus membres destacats anés com a candidat de les llistes de CiU a les passades eleccions i que tant el President com el Secretari de la Junta actual anessin a l’ acte de presentació de la candidata a l’ alcaldia per Convergència i Unió. Cosa que no va ocórrer amb cap altre formació política.

No ens sembla correcte aquestes dues bares de mesurar que és polititzar la Junta i que no ho és.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment