Descomptes deixalleria? No pas a Alfou.

Com ja sabeu, l’ Ajuntament de Sant Antoni premia als usuaris de la deixalleria amb descomptes d’ un 10% a la taxa d’ escombraries per usar com a mínim 6 cops al any aquest servei i un 15% si l’ ús augmenta fins a 12 aportacions any. També rebaixa la taxa en el cas que els habitatges facis compostatge casolà, descompte acumulable als anteriors.

Fins aquí una bona iniciativa per estalviar en la despesa del rebut de les escombraries i per reduir el volum de brossa. Ara bé, el problema es que això no s’ aplica a Can Vila ni Alfou. En el primer cas donat que el servei el presta Sant Pere de Vilamajor, en el segon, per què l’ empresa que presta el servei és un altre. En qualsevol cas, es una mostra més de l’ abandó en el que ens trobem els veïns d’ Alfou. Va oferir l’ Ajuntament de Sant Antoni la possibilitat a la Junta d’ Alfou de fer ús del mateix prestador del servei? Va informar  a la Junta dels possibles descomptes en el rebut?. La resposta es NO, a la Junta d’ Alfou no se li dona cap cop de mà en cap tipus d’ assessorament legal, administratiu o tècnic. Estem sols.

Comparteix

4 Responses

  • No, no us afecta. L’ acord és únicament aplicable al Municipi de Sant Antoni, llevat de Sant Julià d’ Alfou.

 1. Es totalment injust, ja que nosaltres paguem impostos igual que els que viuen al poble, no? I que és el que rebem a canvi?
  Fa temps hi havia un gat mort al carrer i va estar una setmana allà sense que ningú fes rés, i suposso que ja us imagineu, durant aquell temps, que li devia estar passant al cos del pobre gat.
  No hi han diners ni per poder possar unes voreres en condicions? Ja que el que estan fent és fer-les amb ciment. I això al poble no passa, no?
  Ah per últim i no menys important és el servei de recollides d’escombreries, si deixes un altre cossa que no sigui una bossa no ho recullen i asobre si volem reciclar hem de carreteixar nosaltres amb totes les deixalles, quan al poble tenen un servei porta a porta de recollida selectiva, cada dia!!!!!!
  A part si no tanques bé el pot de les escombreries venen els gossos, que el veïns deixen campar per la urbanització, i t’escampen tota la brossa pel davant de casa teva, com a resultat no et recullen rés i asobre has de recollir-lo tu si vols tindre l’entrada de casa neta.
  Quina poca vergonya…..
  Una veïna indignada d’Alfou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment