Esquerdes a Bigues i Riells i també a Alfou.

 

Fa uns mesos, PUSA va fer un estudi geològic per conèixer les possibles causes de les esquerdes aparegudes a varies cases d’ Alfou, aquest estudi es va limitar a una sola  parcel·la i per tant no podia en cap cas donar una resposta definitiva al problema plantejat.

 

La noticia es va publicar a: https://pusa.cat/2013/02/estudi-geologic-sobre-les-esquerdes-a-alfou/

 

També es vam presentar més de 25 signatures de propietaris afectats per tal que l’ Ajuntament demanés un estudi complert sobre el problema detectat aquest darrers anys. La resposta va ser que no era una competència municipal i que eren els veïns a títol particular qui s’ havien de moure per tal de resoldre-ho.

 

 

 

resposta esquerdes

Sembla ser que a altres ajuntaments, com el de Vigues i Riells els hi preocupen més els problemes dels seus conciutadans i malgrat potser no ser de la seva competència si que tracten de trobar solucions.

Esquerdes a Bigues i Riells

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment