Discriminació de les urbanitzacions amb la recollida selectiva.

Recollida selectiva discriminada

Des de fa poc més de 15 dies, Alfou s’ ha incorporat al sistema de recollida selectiva que està vigent des de fa temps a Les Pungoles i Can Miret, es tracta del sistema de recollida porta a porta. El rebut de les escombraries s’ ha incrementat en uns 40 euros amb el nou sistema, però no tenim res a dir en aquest sentit ja que la recollida a les urbanitzacions sempre resultarà més cara que la del nucli urbà. La recollida que varia és la de la matèria orgànica i la resta ( un conjunt de deixalles que no van ni al contenidor groc ni al blau ).

El problema ve quan comparem la recollida que es fa a les cases unifamiliars del C/ Girona, Lleida, Sta Ana, etc i Can Sauleda i la de la resta de les urbanitzacions allunyades del poble. Mentre que a les cases unifamiliars del poble es recull també els envasos i el cartró, a la resta d’ urbanitzacions no succeeix així. PUSA no vol de cap manera que no es recullin els envasos i paper a les urbanitzacions i cases on ja es fa, el que vol és que la resta d’urbanitzacions tinguin el mateix tracte o que per contra, la manca del servei es traslladi en un descompte proporcional a la taxa cobrada. En aquest sentit, PUSA ha entrat a registre una petició formal per resoldre aquesta injustícia.

Comparteix

2 Responses

  1. Ens han dit, que hi ha hagut assemblea a l’entitat, ja que aquí al carrer acàcies a som 3 veïns als quals no ens han fet arribar cap comunicació per escrit anunciant aquesta assemblea, crec entès que hi ha mes veïns que els ha passat el mateix , a veure si Pusa els diu a l’entitat que així no es fan les coses, serioses tan amables posar Pusa a la vostra pàgina un resum dels temes aprovats i expuestos.gracias x vostre treball.

  2. es una verguenza que encima de que nos suben las basuras..NO recojan las basuras… ¡¡¡pero si nos tendrían que pagar por hacerles el trabajo!!!…venga ya!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment