Aclariment sobre l’ edicte de canvis de numeració als carrers de les urbanitzacions.

Edicte numeracio carrersAquest matí, davant la preocupació dels veïns per l’ abast de l’ edicte de canvi de la numeració de les parcel·les de totes les urbanitzacions, hem preguntat a l’ ajuntament, quin efecte tindria l’ edicate sobre els veïns. La primera cosa que hem de dir, és que el canvi sols afectarà a uns 12 veïns d’ Alfou i pocs més d’ Can Miret, Can Vila i les Pungoles.

La raó del canvi obeeix a que el número de cada parcel·la ( número de policia ) que hi figura a la porta, en alguns casos no te relació amb la referència cadastral. És a dir, hi ha parcel·les que es van segregar i edificar que tenen un número com el 14 B o el 14 bis, però que en canvi a les escriptures i alo cadastre segueixen amb la identificació antiga.

Per tant, és simplement una qüesti´ço d’ ordenar els carrers en aquelles finques on hi hagin disfuncions. Un dels carrers més afectats serà el C/ Molí, on actualment no hi ha nombres senars a la dreta i imparells a l’ esquerra, si no que son correlatius.

Esperem que haguem pogut aclarar una mica l’ efecte de l’ edicte.

Gràcies.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment