Obres carretera de Cànoves. Estat actual.

Carretera Canoves.El dimarts 25 de juny es van iniciar els treballs d’adequació dels itineraris alternatius a les obres de millora integral de la carretera de Cànoves (BV-5108) .

A la fotografia del dia 25 de juliol, podeu veure com una bona part del camí alternatiu de Les Pungoles ja esta asfaltat, malgrat, l’ entrada a la urbanització presenta talls de circulació en tant i quan, les màquines i operaris segueixin treballant.

Els vehicles sentit Cànoves-Cardedeu circularan durant tota l’obra per la carretera actual. El sentit Cardedeu-Cànoves circularà pels camins paral·lels a la carretera, que tenen al seu origen a la urbanització de Les Pungoles, a excepció del tram sud (des de la plaça de la Porta Oberta fins el primer camí Can Masip/Can Cuiàs), on ambdós sentits circularan per la carretera. La remodelació  de la carretera de Cànoves inclou el tram que va des de la rotonda de la plaça de la Porta Oberta de Cardedeu i la intersecció amb la carretera de Cànoves a Sant Antoni de Vilamajor (BP-5107). El projecte implicarà l’ampliació de la calçada amb 2 carrils de 3 metres i vorals d’1 metre, i la construcció de quatre rotondes que faran reduir la velocitat dels vehicles i permetran millorar la fluïdesa i seguretat d’una zona molt transitada per vehicles agrícoles. Les quatre rotondes es faran a les interseccions que donen accés a les urbanitzacions de les Pungoles, ca l’Esmandia, can Miret i al punt on es troba amb la carretera de Cànoves a Sant Antoni de Vilamajor.

Les obres, a càrrec de la Diputació de Barcelona, tenen un pressupost de 2.512.001,89 euros, i és previst que durin uns 12 mesos.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment