Clan del Clàssic.

Fa poc més de tres mesos, i arrel de les concentracions de cotxes clàssics que PUSA va organitzar a Alfou i Les Pungoles amb ocasió de les seves festes majors, un grup d’ amants dels cotxes clàssics van decidir donar un pas més i crear una associació de cotxes clàssics amb seu a Sant Antoni de Vilamajor. La nova associació ja ha estat enregistrada a l’ Ajuntament i ha participat a les festes majors d’ hivern d’ aquest any a Sant Antoni, tal com publicava el SAV del mes de març.
Animem a tots els veïns del poble i les urbanitzacions que tinguin cotxes antics a que se’n facis socis.

Podeu veure el seu web aquí: http://www.wix.com/clandelclassic/web

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment