Ampliació escola. Carta de l’ alcaldessa.

Fa poc més d’una setmana, a la Assemblea General de l’Ampa de l’ escola es va tractar el tema de l’ ampliació. També es va informar que una proposta de Si, PSC i PUSA volia plantejar el tema davant el consistori per tal de recavar una posició comuna de tots els partits davant el Dep. de Ensenyament. Pocs dies després apareixia a la premsa una carta enviada per la nostra alcaldessa en la que instava a la Generalitat a que oferís tota la informació sobre com estava el projecte. Entenem molt positiva la iniciativa de l’ Ajuntament i en especial de l’ alcaldessa i creiem que la proposta presentada pot ajudar a obtenir més força davant el Departament de cara a que de manera concreta se’ns informi de quins terminis estan establerts per iniciar la tan esperada ampliació. Dessitgem que a la comissió informativa de dilluns pugui fer-se una proposta recolzada per a tots els partits municipals, independenment del color que tingui cadascun.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment