Proposta presentada per al proper Ple de Gener sobre els locals públics de SAV.

Aquesta Proposta de Resolució que plantegem per a ser debatuda al primer Ple de l’ any, te per objecte fer més transparent i fàcil l’ assignació i demanda per part de les Associacions de Sant Antoni dels locals públics per actes i reunions d’ aquests col·lectius.

Entenem des de PUSA que hem de millorar la transparència en tot allò que afecta als bens públics, i per tant proposem fer un calendari al web municipal on es recullin per dies i hores, la totalitat dels locals ocupats o lliures, així com l’ entitat o associació que els te reservats. D’ aquesta manera, tothom sabrà consultant el web municipal si un dia la Sala o el Patronat estan lliures i a quines hores.

També demanarem que no sigui la policia local la que obri i tanqui els edificis o locals habilitats a tals efectes, si no que sigui un membre de la Junta de l’ entitat organitzadora la que es faci responsable d’ agafar la clau i tornar-la un cop acabat l’ acte. Entregada la clau, la policia podria inspeccionar el local per garantir que s’ ha deixat en bon estat.

Aquesta iniciativa, juntament amb la de la gravació dels Plens constitueix el nostre eix d’ actuació per tal de apropar la política i els governants a la realitat ciutadana. Seguirem treballant en aquesta direcció.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment