Per fi tenim comissions.

La setmana passada l’ Ajuntament de SAV ens va convocar a una reunió per tal d’ iniciar els treballs de la Comissió de Residus, donant d’ aquesta manera compliment a l’ acord plenari del mes de juliol on es va aprovar la creació d’ aquesta comissió i que al llarg dels mesos va  estar una demanda reiterada del nostre partit.

Inicialment, la reunió va posar sobre la taula la problemàtica dels punts d’ emergència tant a  Les Pungoles com  al poble.

 La nostra postura sobre el respecte va ser la següent:

 En una primera fase tractarem de donar solucions a les àrees d’ emergència.

1º Traslladar les àrees d’ emergència a altres indrets més apartats de les vivendes dels veïns, de manera que el seu impacte visual fos menor. En aquesta direcció varem manifestar que l’ emplaçament actual del punt d’ emergència, tocant a la zona esportiva no era la millor, ja que desmereixia el conjunt de la zona que és de les més emblemàtiques de Les Pungoles.

2º Acordar que els punts d’ emergència actuals fossin periòdicament traslladats a latres zones prèviament estudiades, per tal de que els veïns afectats no fossin sempre els mateixos. PUSA va proposar que cada any els contenidors fossin canviats de lloc.

3º Col·locar al voltant de les zones d’ emergència un tancat ornamentalment correcte per tal d’ evitar la seva visualització des de l’ exterior, reduint el seu negatiu impacte visual.

4º Iniciar converses amb la Junta d’ Alfou per tal que progressivament, la recollida de deixalles sigui duta a terme per l’ Ajuntament, de manera que els veïns d’ Alfou gaudeixin també dels descomptes a la taxa de la deixalleria.

5º Engegar un programa informatiu conscienciant la gent de la importància del reciclatge.

Com sempre, seguirem informant-vos dels avenços en aquest i la resta d’ assumptes que ens afecten.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment