Malgrat tot, ètix de la xerrada sobre la recepció de Les Pungoles.

Malgrat els problemes amb el projector que ens va deixar l’ ajuntament i al que mancaven els cables de la connexió VGA, i malgrat per aquesta raó no es va poder fer la presentació del Power Point que el PUSA havia preparat, la presentació-xerrada es va fer de totes les maneres.Xerrada Pung 1Xerrada pung 2

 

 

 

 

 

Un bon grapat de veïns es van presentar al local que amablement ens va cedir el restaurant Can Pau de Sant Pere, de manera que la presentació es va fer al menjador del restaurant de Les Pungoles. Ens costa que van haver queixes per part de l’ ajuntament pel fet que es cedís l’ espai al PUSA per tal de fer la conferència.

A la mateixa, van assistir una quarantena de persones, totes elles obertes a escoltar i debatre els punts foscos de la recepció. Hem d’ agrair a tots els veïns la seva assistència, la seva comprensió davant els problemes tècnics aliens al PUSA i la seva participació activa en el debat. Podem estar molt satisfets de la feina feta malgrat les traves.

PUSA va presentar queixa formal a l’ Ajuntament per la manca de revisió del material que es deixa a les entitats i que en el nostre cas, ens va causar un perjudici evident.

Gràcies a tots.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment