8 al dia tracta de nou el tema de les urbanitzacions.

Rafael Rivó.

De nou, el programa 8 al dia, de Josep Cuní, tracta el tema de les urbanitzacions. A l’entrevista feta a el President de la EUC ( Junta de Conservació ) de la urbanització de Cabrils, es posa de manifest que els arguments del nostre partit no són fruit d’ il·lusions o dades sense fonament. És una pena que en aquesta lluita, no rebem el recolzament de les Juntes de les nostres urbanitzacions.

PUSA no creu que el catàleg de les urbanitzacions resolgui res, ja que la majoria de problemes de les urbanitzacions ja son coneguts pels Ajuntaments a les que pertanyés, i sols manca la voluntat de ajudar els veïns per tal de fer possible la recepció. Mentre els veïns seguim pagant impostos a canvi de res, difícilment l’ ajuntament voldrà canviar la situació, ara per ara som la gallina dels ous d’ or.  Aquí teniu l’ enllaç: http://www.8tv.cat/8aldia/videos/el-sindic-alerta-sobre-lestat-de-les-urbanitzacions-catalanes/

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment