Retiren la grua del c/ Alfou a Sant Antoni.

Grua SAV

Fa uns mesos, SI ( Solidaritat per la Independència ) va demanar en un dels plens que es retirés la grua que hi ha des de fa anys al C/ d’ Alfou, tocant a Correus. En aquell Ple, l’ ajuntament va comunicar-nos que l’ empresa propietària de la Grua havia plegat i per tant ningú se’n feia responsable. Afortunadament, l’ Ajuntament ha seguit insistint en la resolució d’ aquest problema, i la regidoria de Urbanisme i obres finalment ha procedit a retirar la esmentada grua. Des de PUSA volem felicitar, en primer lloc a SI per haver denunciat el problema, i en segón lloc a l’ Ajuntament i en particular a Pep Guardi per haver fet les gestions oportunes per la retirada de la perillosa grua.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment