Imatges del Halloween de les Pungoles.

Un cop més, l’ Halloween que va organitzar-se a les Pungoles per part de l’ AAVV, va estar tot un èxit. Malgrat va haver-se d’ ajornar per raons climatològiques, el dia 1 finalment va celebrar-se amb forces cases apuntades, alguna d’ elles molt guarnides amb elements terrorífics. Sembla que la tradició d’ aquesta festa ha passat de Can Miret a les Pungoles. Fa un parell d’ anys , Can Miret organitzava l’ esdeveniment també amb molta participació, però poc a poc es va deixar de fer. Esperem que l’ Hallowen del proper any torni a Can Miret, segueixi a les Pungoles i de nou es reprengui a Alfou, on l’ any passat es va organitzar, però sense continuïtat enguany.

Aquí teniu el vídeo que l’ AAVV va fer de l’ esdeveniment a les Pungoles.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment