Assemblea de Les Pungoles del dissabte 29 de juny.

ma pungoles 3Dissabte dia 29 de juny, es va realitzar l’ assemblea de propietaris on es va decidir quina era la postura dels veïns respecte la recepció de la urbanització. PUSA sempre s’ ha manifestat a favor de la recepció amb unes condicions prèvies que son essencialment les següents:

1º- Realitzar un projecte definitiu i complert de la re- urbanització de Les Pungoles, amb tots els serveis. ( soterrament de la xarxa elèctrica i de telèfon, gas i aigua.

2º- Distribució dels costos entre els propietaris i l’ ajuntament, de manera que es tinguin en compte tots els anys que els veïns han vingut pagant els impostos sense rebre cap inversió i servei.

3º- Establiment d’ una fórmula de finançament tova, on els veïns podrien seguir pagant la quota  de propietaris a l’ ajuntament durant 10 o 15 anys, i on l’ estalvi que l’ Ajuntament tindria al no tenir que atorgar la subvenció anual a la EUC, fos tinguda en compte.

El resultat de la votació de l’ assemblea va ser clar en aquest sentit: La EUC de Les Pungoles ens ha fet arribar els resultats de les votacions.

Els fem arribar resposta de l’enquesta que la junta de delegats ha realitzat entre tots els  Copropietaris, a fi i efecte de transmetre-ho als ajuntaments, per tal de que gaudeixin d’una opinió més fonamentada sobre el que pensen els veïns de la urbanització en quant a començar les obres de recepció d’una manera immediata o, posposar-les per a més endavant.

Sobre una resposta total de 99 propietaris; 23 han contestat que si creuen que és el moment d’iniciar les obres, el que representa un 23% de vots i un 6,85% de coeficients de propietat, i 76 propietaris han contestat que creuen que no és el moment d’iniciar-les, el que representa un 77% de vots i un 21,59% de coeficients de propietat  

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment