Més presència policial a les urbanitzacions.

El passat dia 3 d’ agost, PUSA va demanar informació sobre les rondes que la policia local va fer l’ any 2010 ( tal com ja vam informar-vos en aquest mateix web ) per tal de tenir dades oficials amb les que  informar als veïns de les urbanitzacions. El Cap de la Policia Local, Francisco V. ens va facilitar prèvia autorització de l’ alcaldessa aquesta informació.

Hem de aclarir, no obstant que les dades son sols del primer semestre i que enguany, durant aquests últims mesos en que des de PUSA hem demanat un augment de la presència policial a les urbanitzacions, aquesta s’ ha produit.

Dades de gener a juny de 2010. Hores de “patrullatge” a les urbanitzacions.

Naturalment les dades son molt millorables, de fet, des de l’ estiu  a cap veí ha passat desapercebut que la nostra policia està molt més present als carrers de les urbanitzacions la qual cosa ja ha donat els primers fruits amb matèria de seguretat. Agraïm aquest esforç als agents que formen el cos de la Policia Municipal de Sant Antoni. PUSA considera que el nombre es massa petit per abastar tot el territori, i més quan el coeficient que marca la Unió Europea es de 2 agents per cada 1.000 habitants, de manera que tenim un dèficit de 4 agents. La solució passa per ampliar la plantilla  o bé contractar vigilància privada com a mesura transitòria. PUSA entén que el dèficit de policia no pot recaure sobre les urbanitzacions, ja que son la part més dèbil de la corda.

Com ja us vam informar, hem presentat una proposta de resolució en aquesta direcció per millorar la seguretat i facilitar la tasca de la  policia. Com sempre us seguirem informant tan aviat tinguem noves informacions.

Comparteix

1 Response

  1. Es vedad que hace falta un poco más de seguridad en nuestra Urbanización,pero también es verdad que últimamente me cruzo más veces con la patrulla de servicio y eso és de agradecer.Respecto a contractar seguritat privada NO me parece buena idea ya que el gasto se dispararía por las nubes,aunque SI me parece una buena idea disponer de más agentes en nuestro ayuntamiento para la vigilancia y el orden.Eso contribuiría en una mejora de la seguridad,daría algún puesto de trabajo en apoca de crisis y el gasto publico sería mucho menor que una seguridad privada.1 saludo y enhorabuena por vuestra labor,seguir así.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment