Obres d’ asfaltat de la C-251 iniciades.

Iniciades obres C 251Segons ens informa el web germà “Les Pungoles Opina i Viu“, les obres que des de Sant Pere ( Can Ram ) i Sant Antoni ( Can Vila ) per enllaçar amb Llinars ( c 251) s’ iniciaren el dia 11.

Ahir dia 12, el nostre regidor a l’ Ajuntament, Ferran Calvera en una conversa amb l’ Alcaldessa de SAV va poder confirmar que les obres ja han començat. PUSA es sent satisfeta amb la noticia i trasllada aquest sentiment que de ben segur comparteixen tots els veïns de can Vila.

També varem fer esmena de les obres de La Farinera, al que la Alcaldessa va respondre que s’ està a l’ espera de la subvenció provinent del PUOSC, i que en cas de no arribar, es buscarien altres formes de finançament ( Com les de la Xarxa Local de la Diputació ).

Seguim com sempre el tema amb interès per tal d’ anar informant els veïns.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment