Bretolades intolerables durant la verbena.

bustia petadaPersones sense respecte per les propietats alienes, i el mobiliari urbà van fer de la festa de Sant Joan una jornada d’incivisme nocturn. Busties petades amb petards, fogueres a on està taxativament prohibit i altres fets similars es van produir la nit del 23 de juny.

En cap cas la disbauxa i la festa poden justificar actes com els que es van produir a alguns carrers de les urbanitzacions de Sant Antoni. Vàrem trobar a faltar la presència policial en una nit on aquests tipus de comportaments sovintegen. De tot s’ apren, i des de el PUSA demanarem que el proper any, s’ intenti evitar de nou fets com els que mostren les fotografies amb més presència policial pels carrers de les urbanitzacions.Foguera a les pistes Pungoles

Bustia petada 2

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment