Esfaltem el cami d’ accés a Les Pungoles?

Asfaltat cami PungolesPublicat a l’ actualitat del baixmontseny.

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha aprovat el projecte per asfaltar el camí d’accés a la urbanització Les Pungoles. Una obra que haurà de servir per solucionar els problemes històrics d’inundacions amb el desaigua del camí, per això s’ha ampliat el projecte de l’asfaltat del camí amb la canalització i recollida d’aigües pluvials a tot el camí de can Cristòfol i, a l’entrada de la urbanització, fer un arranjament i millora del desguàs per canalitzar l’aigua directament al torrent del Juncar i evitar, així, les continues inundacions que pateixen els veïns de les parcel·les del carrer Matagalls.

El termini d’execució de l’obra es preveu de quatre mesos des de l’adjudicació que, amb l’ampliació del projecte té un pressupost de 156.000 euros. La Diputació de Barcelona, dins del programa de la Xarxa de Governs locals, en el seu dia va concedir una subvenció per l’asfaltat del camí de les Pungoles per un import de 116.780 euros preveient executar l’obra durant el 2014. Fins aquí allò que publica el diari digital, ara explicarem quina va ser la postura dels veïns de les Pungoles expresada a l’ Assemblea.

Ara. el que van dir els veïns a l’ Assemblea de juny de 2014:

La majoria de veïns van manifestar certes reticències a l’ asfaltat del camí, per temor a que això comportés un increment notable de trànsit, els veïns de Sant Pere que viuen a Les Pungoles es van mostrar clarament contraris al projecte, la Junta de Propietaris es va queixar de no haver estat consultada, i la resta de veïns de Les Pungoles van demanar que les obres que afectin als dos municipis es consensuessin amb tots els veïns, ja que les conseqüències de les obres o projectes, afecten la totalitat de la urbanització.

L’ Alcalde de Sant Pere, va manifestar que per ell millor destinar els diners a altres conceptes més importants i urgents i que procuraria tirar enrere el projecte.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment