Un llamp cau a SAV.

llamp a savAquest matí a les 7:50h la Policia Local ha rebut avís del 112 i d’alguns dels veïns del carrer Freixeneda 40-44,  el motiu ha estat la caiguda d’un llamp en el parallamps del edifici, a causa dels factors atmosfèrics adversos.

La nostra polícia s’ha personat ràpidament al lloc dels fets, tot ha estat molt ràpid, tan  l’evacuació dels 15 veïns que en aquell moment estaven a l’interior de casa seva, com  la revisió del estat dels veïns i que no hi quedes ningú a l’interior.

El parallamps està ubicat molt aprop de les canonades del subministrament del gas de l’edifici afectat, que han rebut part de la descàrrega del llamp provocant una flama sobre la taulada.

S’ha encercat la zona i s’ha tancat el carrer, mentre les dotacions de bombers de Sant Celoni i de Granollers han tancat l’entrada de gas a la finca, tot seguit els operaris de la companyia subministradora de gas s’han personat en el lloc dels fets, fen-se càrrec de la reparació, mitja hora més tard els veïns han pogut tornar a casa seva, cap d’ells ha resultat ferit.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha destinat una ambulància. I els Bombers quatre dotacions.

Publicat pel diari Baixmontseny.info i el web municipal.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment