Martí Yélamos de SAV campió d’ espanya de trial-bici.

 

Jordi Yelamos

Aquest passat Diumenge es va disputar el campionat d’Espanya de Trial a la localitat Navarresa d’Abarzuza, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor hi va participar, aconseguint la primera posició en categoria principiant.

La competició es va disputar al costat de l’ermita de Iranzu, constava de 5 zones que s’ havien de repetir 3 vegades, les zones estaven situades en fortes pendents combinades amb grans pedres, la tècnica i l’estat físic dels pilots va ser molt important per obtenir bons resultats.

Marti yelamos 2En Martí molt motivat i concentrat no va posar cap peu en tota la competició , només penalitzant 2 punts per temps, el seu màxim rival el madrileny Eduardo Richart va fer dos peus a la zona 3 i 1,2 de penalització per temps.

Moltes felicitats en nom de tots els vilamajorins. Es un orgull per a nosaltres Jordi yelamos 1tenir esportistes tan destacats malgrat la seva joventut.

Estarem atents als teus futurs progressos.

Jordi yelamos 1

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment